Door verder te gaan op kijkenvergelijken.nl, accepteerd u het gebruik van cookies die wij gebruiken om inhoud en diensten aan te passen. Legal Notice.
 
 
Skins

Kies een skin

Skin :
Tv, Internet, Telefoon
Social Media
welkom

Kijkenvergelijken helpt u om te besparen op uw vaste lasten


We maken allemaal gebruik van energie, internet, tv, telefoon en financiële diensten zoals leningen, verzekeringen en sparen. Wat deze diensten met elkaar gemeen hebben is dat ze maandelijkse kosten met zich meebrengen. Als u niet oppast kan het zomaar zijn dat u onbewust veel te veel geld kwijt bent voor iets dat veel goedkoper kan. Er zijn anno 2017 veel verschillende aanbieders op de markt die hetzelfde aanbieden.

Ons doel is dat u zoveel mogelijk kunt besparen.kijkenvergelijken.nl werkt samen met de beste vergelijkingssites om alle prijzen van producten zo goed mogelijk met elkaar te vergelijken.

                                                                                                     

ECP_VV_Business_12fps.gif ECP_VV_Wireless_Internet.gif

Onderstaande energie voorbeeld gemaakt met onze vergelijker:

Niet: Eneco Ecostroom + Gas Variabel > €1316 per jaar, Wel: Oxxio GroenStroom en Gas 1 jaar vast > €1065 per jaar,  uw voordeel: €251

Jaarlijks kiest ongeveer 15 procent van alle huishoudens een nieuwe energieleverancier, en wie eenmaal de smaak te pakken heeft, wisselt daarna nog een keer en nog een keer. Terecht, want met shoppen voor energie is honderden ­euro’s per jaar te besparen. Toch is één op de drie consumenten nog nooit overgestapt en van de mensen die dat wel deden, is dat voor één op de acht al drie jaar of langer geleden.

Al die mensen laten geld liggen door niet even op een prijsvergelijkingswebsite te kijken en de overstap online te regelen. Uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt blijkt dat 91 procent van de overstappers na afloop zeer tevreden is. Voorwaarde is wel dat je bij de huidige leverancier niet aan een contract vastzit, anders is bij overstappen een boete verschuldigd die het prijsvoordeel ­teniet kan doen. Wie van overstappen een gewoonte wil maken, kan daarom beter kiezen voor een contract met een korte looptijd, maximaal een jaar. Wie helemaal vrij wil zijn, kiest een variabele prijs. Die prijs ligt wel hoger dan de vaste prijs van een contract voor bepaalde tijd.

Logo.png

Zoeken
 
Sluiten
Agenda
Social Media
Inloggen/Registreren

Opnieuw verbinden :
Uw gebruikersnaam:
Uw wachtwoord
<O>


  Aantal leden 0 lid
Verbonden:
(nobody)
Snif !!!
Nieuwsbrief
Om nieuws over deze website te ontvangen, overweeg een abonnement te nemen op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord :
kopieer de code:
Abonnee
(nobody)
Snif !!!